.

.

Памучни холщовые чанти за бельо Unkno за тежки условия на работа - 2 бр - Естествен памук - Универсално многофункционално използване - 19,7x 27,6 - идеален за дома, Хотели, от?

Памучни холщовые чанти за бельо Unkno за тежки условия на работа - 2 бр - Естествен памук - Универсално многофункционално използване

BGN 30.64
Наличност

1.ИЗДРЪЖЛИВ ПАМУК — Изработен от 100% ултра силна futon платна с тегло 8 грама, трайни, преносим и дишаща. 2.ЛЕСНО ЗАТВАРЯНЕ — горната част с завязками за лесно затваряне. 3.МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ — Нашата чанта може да се използва за туризъм, съхранение или като идеална половинка в деня на движение.Също така се използва като кош за Дядо Коледа.Той може да организира и съхранява предмети, като домашен текстил, детски играчки, бебешки стоки, продукти за пране или домашни любимци, възглавници, наметала, плюшени играчки и т.н. 4.ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ — Нашият екологично чист и многократно чанта може да се използва в продължение на много години.Той е идеален за дома, хотели, офиси за отдаване под наем, ваканционни жилища, общежития на колежа и за пътуване.

R

Избор на клиенти