.

.

Срок за стълби YMYNY, Индустриална 5-ярусная лавица за книги, свободно стояща Стойка за съхранение на цветя, растения за баня, Всекидневна, Коридор, Метална рамка с акц?

Срок за стълби YMYNY, Индустриална 5-ярусная лавица за книги, свободно стояща Стойка за съхранение на цветя, растения за баня,

BGN 76.08
Наличност

РЕКОЛТА ЕЛЕГАНТНОСТ : Комбинация от дърво и стомана придава ретро и модерен външен вид, едновременно, той е идеален и като допълнителна украса на вашия дом.Можете да използвате този 5-нива, шкафове в кухнята, на балкона, при ъгъла на стената, коридор или спалня, хол, читалнята, в офиса, на склада. 5-ДИФЕРЕНЦИРАНИ ОТВОРЕНИ РАФТОВЕ : Витринная полк осигурява достатъчно място, идеално за съхранение на всички елементи, които искате да се съберат и да се излагат на обществен показ.Не само като библиотеката, тя може да се използва за настаняване на растения, колекции, семейни снимки, произведения на изкуството, романи, награди, акцентных предмети и всичко, което може да се измисли.ЗДРАВ корпус е устойчив, благодарение на конструкция X-вид, така че не трябва да се тревожи за проблема с падането на рафтовете, което може да доведе до нараняване на децата.Тази модерна метална поставка за растенията с 4 трайни нива на рафтове предлага множество допълнителни места за съхранение на книги на всички видове и превръща вашия кът за четене в творческо място, където можете да се отпуснете и да се чете. - Материал : ПДЧ и метал. - Цвят : Кафяв Селски. - Слой : 5 слоя. - Тегло на продукта : 39,6 килограм. - Размери : 23,6 Л x15,5 W x67,32 инча (60 Л x 39,5 W x 171 см). - Товароносимост на всяко ниво : 25 паунда. 1. Моля, следвайте инструкциите, за да инсталирате правилно. 2. Всички различни винтове са в пластмасови опаковки, които са етикетирани. 3. Оставете всички винтове свободни, докато всичко не е готово, а след това затегнете.

R

Избор на клиенти