.

.

Пътека Северна Лопата за оцеляване и Брадва за къмпинг От неръждаема стомана Многофункционален инструмент и Брадва за оцеляване – Съоръжения за активен отдих, ра?

Пътека Северна Лопата за оцеляване и Брадва за къмпинг От неръждаема стомана Многофункционален инструмент и Брадва за оцеляване

BGN 79.99
Наличност

Използвайте зубчатую страна на преносим лопати за пропиливания трудни терени, като корени, лозя или клони. ????Нима разходки извън пътя, туризъм, походи, туризъм, риболов и спасителна мисия изпълват ви с радост?Тогава по-добре да вървим по Пътя на Север, за да Лопата и Брадва се отправихме на път.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. ???? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????????? ????.Никоя работа не е твърде сложна за този тактически брадва.Цепя дърва, отрубать клони или вырываться от колата. ???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????? – Идеална туристическа лопата за разчистване на земя от камъни, вливане огъня, изкопаване на санитарни ями и много други!Дръжка на лопата за северен висока проходимост се основава на ергономичност, без приплъзване, докато 2 удължител улесняват работата с този впръскване на инструмент, когато копании дълбоки сондажи.Остър ръб прави плънката като от твърда и мека дървесина.Обадите ли се подготовителем или изследовател - този бърз разделител списания и компактен сгъваема лопатка-двете най-полезни инструмента, необходими за оцеляване.Бъдете готови и подготвени за всяка ситуация.???? ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????????????????? - Не само за туристически или жени, този комплект за оцеляване е надеждна допълнение към внедорожникам, внедорожникам, внедорожникам, квадроциклам, дальнобойщикам или багажнику на вашия автомобил. ???? ???????????????????? ???????????????????????????????? ???????????????????????????? – Брадва за оцеляване от неръждаема стомана 3 CR13 представлява смес от хром и въглерод, което го прави сверхпрочным и устойчив на корозия.

R

Избор на клиенти