.

.

Комплект за полагане на ламиниран дюшеме REXBETI от 43 теми с unibody резба блок, Дълга и широка тракшън, Подсилена Двустранно чук с Диаметър 1 9/16 инча и 40 подложки.

Комплект за полагане на ламиниран дюшеме REXBETI от 43 теми с unibody резба блок, Дълга и широка тракшън, Подсилена Двустранно

BGN 20.79
Наличност

High-performance стеклопластиковый чук с неплъзгащи гумена дръжка помага за усвояване на вибрация.Двустранен твърда гумена глава осигурява омекотена положителен ефект.Главата на чука е с диаметър 40 мм(при други марки обикновено е 25 мм).Никакви проблеми с това, че главата на чука се разплитат, а дръжката погнулась. Обновен тяговый прът с дължина 12,2 инча и с дебелина от 4,5 мм по-дълъг и по-дебел други.Други, като правило, имат дебелина само 3 мм и дължина 10,5 инча и лесно се деформира. в комплекта са включени 40 подложки.Нека да инсталирате на вашия ламиниран паркет е по-удобно и по-лесно.Подходящ за 0,27 инча (7 мм) - 0,6 инча (15 мм) с ламинат или дюшеме.В пакета е включено и 1 х гумен чук; 1 х тяга; 1 х резьбонарезной блок; 40 х подложки.

R

Избор на клиенти