.

.

Филтър За Вода От Чешмата JONYJ, Система за Филтриране на чешма От Неръждаема Стомана 304, Филтър За Чешмяна Вода С Висока степен на навлизане на Вода, Пречистване на Во?

Филтър За Вода От Чешмата JONYJ, Система за Филтриране на чешма От Неръждаема Стомана 304, Филтър За Чешмяна Вода С Висока степен

BGN 31.99
Наличност

Система за филтриране на чешмяна UF изработени от съвременен материал ультрафильтрационной мембрана (UF), която е най-модерна технология с отлична производителност на филтрация и по-дълъг живот на филтъра. 【НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 304】 : Корпус нашето пречистване на водата за чешмата е изработен от висококачествена хранителна неръждаема стомана 304, защитени от напукване и изтичане на информация, е трайна и е трайна.Ако имате нужда от техническа помощ или някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас (Сменяеми филтри ASIN #B07 Z823 MHW). Корпус от неръждаема стомана 304 ефективно намалява Запахи320 Литра / 3-6 Месеца е Дълъг срок на експлоатация на филтъра 0,5 г / мин.Всеки пречистване на вода от крана, осигурява 320 литра чиста вода, или повече от 3 месеца типичен ползване, което е 2 пъти по-дълго, отколкото повечето филтри за вода.Чиста филтрирана вода, което предпазва от опасности на хлор, оставяйки полезни минерали, които са жизнено важни за вашето здраве и полезно за възстановяване на вашия организъм.Моля, разгледайте СНИМКИ, за да се определи вида на кран преди да купите.Позволете на вас и вашето семейство да се насладите на по-здравословна вода.Дълъг UF осигурява продължително използване на чиста и чиста вода. 【ВАЖНО】 : САМО за стандартни батерии, А НЕ за повдигащи ръчни кранове тип пистолет или кранове с датчик.Той ефективно премахва замърсяване на водата и подобрява вкуса.Филтър на чешмата има 2 изхода, които позволяват лесно да превключвате между чиста филтрирана вода и чешмяна вода. 【ВИСОК РАЗХОД И по-ДЪЛЪГ живот】 : 0,5 г / мин филтрирана вода, 10 чаши (7 мл/чаша) чиста вода в минута, незабавно да се отървем от жажда.намалете количеството на отпадъците бутилирана вода и спестете пари. на Висока скорост на потока Превключване Между течаща вода и чиста вода без Инсталиране на Допълнителни Инструменти.Чешмяната вода може да изглежда чиста, но тя може да съдържа вредни примеси, като хлор.Система филтър на крана е лесен за инсталиране, без допълнителни инструменти не се изисква.

R

Избор на клиенти