.

.

Zz Pro Търговска инфрачервен Грил за стек Бройлери на пропановом газ 1500℉ Бездимен е Изработен от неръждаема стомана Идеалната печка за стек е Подходящ за предприяти?

Zz Pro Търговска инфрачервен Грил за стек Бройлери на пропановом газ 1500℉ Бездимен е Изработен от неръждаема стомана Идеалната

BGN 174.80
Наличност

Този великолепен скара ще се превърне в чудесен иновациите!!!Всички обичат пържола, но за готвене пържола изисква много неприятности и умения : контролирайте температурата, изберете време и какво правим, за да запази перфектния вкус в устата.И вие искате да приготвите чудесен пържола, същата като в луксозен ресторант?Този продукт трябва да се подхожда идеално на вас и отговарят на вашите нужди.Това може да ви помогне да приготвите сочни, нежни и вкусни пържоли без допълнителни проблеми и неприятности.Като се подготвяме пържола на този скара : 1. Подправете пържолите със сол и черен пипер(зависи от това, кой аромат ви харесва) 2. Загрейте грила за около 3 минути 3. Поставете пържолите на скарата и започнете да готви 4. 1~2 минути за всяка страна пържола 5. Извадете пържола на скара и сервирайте със сос.Целият процес е било по-малко от 10 минути!Начини за осветление на машина : 1) Вътрешно осветление : Има с кнопочным воспламенителем 2) с Външно осветление : С помощта на горене горелка (не е включена в комплекта), Приложими за машини, чийто огнен камък е повреден по естествен път.Спецификация : Тип грил : Газови грилове(допуска се използването на бутан, пропан или смес от тях) Размер : 40 X 25,5 X 35 см Тип газ : LGP Налягане на газ : Бутан(28-30 мбара) Смес от пропан(37 мбара) (30 мбара) Нагревателен елемент : Инфрачервена горелка Вид на метал : Неръждаема стомана, Означава устройство : Противопожарно устройство, Устройство за защита от високо налягане сертификати : CE, ITS, БИСС/LFGB/EN498 Приложение : Парти в градината ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Преди да използвате машината трябва да прочетете внимателно ръководството.Достъпни части могат да бъдат много горещи, пазете малките деца далеч и бъдете внимателни при работа.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще ви предложим най-добрите услуги и ще решим проблема възможно най-скоро.Огромно благодаря.

R

Избор на клиенти